Постинг
06.02.2012 18:18 -
ПЪРЖЕН БОБ ПО к и т а й с к и
.
Отивате в най-близкия хипер,супер или мапер
и си купувате боб на зърна/стар фасул/.
Зърната се подозрително едри,
значи са произведени в братски Китай и
няма никак да ви е лесно. Затова -
два дни преди да ви се дояде го слагате в студена
вода,да кисне.
Няма голям ефект,но поне ще ви заблуди психологически,
че сте големи гяволи и ще излъжете китайците.
Пригответе се после за душманско варене от 2 часа
след които най-малките зрънца боб ще са разварени,
средните по големина - полусварени,а за най-едрите
остава надежда,че като се запържи и после ври със
запръжката белким омекнат сварени...Дуки!
Нищо подобно - пак ще си тропа като съчми от съветски
лагери.
Приятен обяд и вечеря! Да ви е сладко,нищо,че не сто добре
с китайския...
Вълнообразно
стига да не е и ГМО?
цитирайМъжка рецепта за супа:
Взимаш 53 кг жена и я слагаш пред печката докато стане напълно готова супата.
:))))))))))
цитирайВзимаш 53 кг жена и я слагаш пред печката докато стане напълно готова супата.
:))))))))))
3.
mitkaloto -
Мъжка рецепта за супа:
Взимаш 53 ...
07.02.2012 09:36
07.02.2012 09:36
furiika написа:
Мъжка рецепта за супа:
Взимаш 53 кг жена и я слагаш пред печката докато стане напълно готова супата.
:))))))))))
Взимаш 53 кг жена и я слагаш пред печката докато стане напълно готова супата.
:))))))))))
На скоро имаше реклама на китайския фасул.Та на опаковката пишеше,че водата след накисване не трябва да се изхвърля.Изминате си главата с нея против косопад.Поздрави!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.